Productes turístics

Veure el carret “pack licor d’arròs” has been added to your cart.
aquapaintball
DeltaturisticEsports d'aventura

Team Building

SKU: teambu

Detalls del producte

El team building és una sèrie d’innovadors programes de desenvolupament i formació desvinculats a l’entorn del treball habitual, la realització d’activitats per a la integració de grups, el foment del desenvolupament d’habilitats i el reforç del sentiment de pertànyer a un grup.

Nosaltres podem fer possible aquesta trobada entre empleats i empresari, posant tot el què està a les nostres mans per passar una jornada productiva i dificil d’oblidar. La proposta què fem no és només la unió d’un dia i realització de les proves, si no que actuem segons la nostra idea de treball:

 

– Reunió amb el departament de recursos humans o l’equip responsable:

D’aquesta manera tindrem un primer contacte que serà fonamental per saber què és el que necessita l’empresa, quants participants hi seran presents, quines dates tenen pensat assistir i de quin pressupost estem parlant.

– Creació de l’activitat:

El nostre equip es reuneix per a trobar la millor solució a les necessitats sorgides i d’aquesta  manera crear les activitats adequades. Pensem on i com.

– Proposta:

Després de plantejar totes les necessitats, suggerim el lloc on es farà l’activitat, quina serà, les dates i el pressupost. La nostra proposta serà l’adient per a la seva aprovació.

– Activitat:

Ens encarreguem de tots els preparatius per a la realització de l’activitat, d’aquesta forma el client només s’ha de preocupar d’assistir.

– Reunió posterior amb els departaments responsables:

La nostra feina finalitza uns mesos després de la trobada, on ens tornem a reunir per a valorar la positivitat de l’actuació del grup. També donem una sèrie de pautes per seguir amb el progrés de l’empresa per als mesos posteriors.

 

Informació addicional

Duració

Un o varis dies

Adicional

possibilitat de desplaçament amb els nostres vehicles.

Opinions

Encara no hi ha opinions.

Sigues el primer a opinar sobre “Team Building”